Resurse

image

Esti arhitect? Insantier te ajuta sa ai acces GRATUIT la cea mai mare arhiva de specificatii tehnice la mii de produse

Specificatiile si documentatiile sunt disponibile in diverse tipuri de fisiere, pentru diverse aplicatii. Fisierele sunt disponibile in format: BIM, CAD, pdf, jpg in functie de posibilitatile pe care le au si producatorii de materiale.

De asemenea, prin revista digitala dorim sa surprindem cele mai noi tendinte in design, arhitectura si noutati inovative oferite de producatorii din piata. Puteti accesa GRATUIT revistele in format digital la arhiva de reviste digitale

Nu ai inca cont?

E GRATUIT si dureaza un minut sa-l realizezi

CREEEAZA CONT

Esti producator sau furnizor de materiale?

Te invitam sa iti adaugi GRATUIT detaliile tehnice ale produselor tale. Arhitectii, designerii, proiectantii, constructorii si investitorii cauta in permanenta informatii tehnice despre cele mai noi produse din piata.

Promoveaza-te GRATUIT pe insantier.ro sau vezi aici ce facilitati au conturile premium.

Curios ce alti furnizori deja au incarcat documentatii tehnice pe InSantier?

Esti investitor sau constructor?

Atunci cand construiesti te gandesti sa faci o investitie cat mai bine. Pentru majoritatea dintre noi atunci cand investim in constructia unei cladiri, aceasta este cea mai mare investitie din viata noastra. Dar o investitie mai buna nu inseamna neaparat cel mai ieftin. Foloseste aplicatia CostControl - ca sa tii evidenta costurilor cu investitia ta.

O investitie buna inseamna si:

Costul de utilizare al unei constructii (cat de eficienta termic si energetic este o cladire, cat de des trebuie realizate lucrari de mentenanta si reparatie, etc)

Inseamna si cu cat vei putea vinde acea constructie daca la un moment dat vei decide sa faci asta (daca ai folosit produse de calitate sau daca ai o cladire care poate fi usor convertita la alte necesitati decat cea proiectata initial...ai mai multe sanse de vanzare la un pret bun)

Design-ul unei cladiri este de multe ori mai important decat costul constructiei. De ce ne simtim mai bine intr-un hotel de 5 stele decat intr-unul de 2 stele? Diferenta vine din esteticul si utilitatea acelei cladiri...iar in revista Insantier vei gasi cele mai noi tendinte, iar in sectiunea Produse vei gasi toate detaliile pe care le cautai despre un anumit produs.

InSantier este GRATUIT pentru investitorii si constructorii de cladiri

CREEAZA CONT

Contacteaza-ne

mail icon
Email: marketing@insantier.ro
mail icon
Fix: 0264 430013
mail icon
Mobil: 0730-031-001

Aplicatia CostControl

house icon
hammer icon
dollar icon

Urmeaza in curand sa beneficiati si de aplicatia CostControl pentru a tine un calcul cat mai exact asupra costurilor.

Acceseaza aplicatia

Arhiva digitala

image
CITESTE REVISTA DIGITALA